Principala Despre Companie Price-List Promoţii Partenerii Noştri Noutăţi Contacte
ESCULAP FARM
Republica Moldova, or. Chisinau, b-d Moscovei 7/4 Tel./fax:( + 373-22) 43-41-95, (+373-22) 49-79-99, (+373-22) 44-63-43 Versiunea Moldovenească Русская версия English Version

Firma de producţie şi Comerţ
„Esculap-farm” SRL
Republica Moldova, or. Chişinău, b-d Moscovei 7/4
Telefon/fax: (373 22) 434195,  49-79-99,  44-63-43

Firma „Esculap-Farm” este unul dintre furnizorii angrosişti importanţi de produse farmaceutice,  parafarmaceutice şi cosmetice de pe teritoriul Republicii Moldova. Compania noastră activează pe piaţă din anul 1997. Compania noastră deserveşte întreg teritoriul ţării, livrând produse către mai mult de 800 de clienţi, inclusiv farmacii, spitale, clinici, sanatorii şi altele. Din momentul introducerii asigurărilor medicale in Republica Moldova, acordăm o atenţie deosebită relaţiilor cu sectorul spitalicesc şi Agenţia Medicamentului din Republica Moldova.
De asemenea Compania „Esculap-Farm” se ocupă intens de activitate informativ-publicitară şi de reprezentanţă cu scopul promovării şi introducerii eficiente a remediilor medicamentoase şi a produselor cosmetice pe piaţa R. Moldova.
Principiul care stă la baza interacţiunii companiei  noastre cu clienţii şi care ne permite să ne dezvoltăm în mod dinamic pe piaţa Moldovei este evitarea, în procesul de lucru al companiei, a oricăror clişee, de fiecare dată realizîndu-se o abordare individuală, corespunzătoare  necesităţilor fiecărui client în parte. Indiferent de volumul tranzacţiei, colaboratorii companiei, tratează fiecare adresare cu atenţie şi responsabilitate, luând în consideraţie toate necesităţile şi dorinţele partenerilor, examinând minuţios toate nuanţele contractului. O astfel de abordare exclude greşelile în activitate şi permite a oferi clientului la timp produsele comandate.

Cu respect
Director
Sîli Olegtoate companiile »
© ESCULAP FARM Offshore IT Outsourcing

website it